31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Διαβητολογικό Συνέδριο

Πάνω από 1.800 συμμετοχές στο 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Με απόλυτη επιτυχία και πάνω από 1.800 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο διάρκειας 5 ημερών από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017 το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) στη Θεσσαλονίκη.

Στο ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα παρουσιάστηκαν όλα τα νέα δεδομένα, νέες φαρμακευτικές ουσίες, καθώς και νέες θεραπευτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, με καλεσμένους διεθνώς διακεκριμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο και με έμφαση την εκπαίδευση των ιατρών στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσα από διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και συζήτηση με τους ειδικούς.

https://www.livemedia.gr/31diabetes

ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ «ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ»!

Θεσμό αποτελεί πλέον για την πόλη της Θεσσαλονίκης η ποδηλατοδρομία με σύνθημα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη» που διοργανώθηκε για 2η χρονιά στη Νέα Παραλία της πόλης. Και φέτος τουλάχιστον 400 συμμετέχοντες κάνοντας ορθοπεταλιές ενίσχυσαν το μήνυμα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση και υιοθετώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Η ποδηλατοδρομία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν ποδηλατικοί σύλλογοι, σύλλογοι διαβητικών και πλήθος κόσμου, ενώ σε πόλεις της Ελλάδας διοργανώθηκαν ποδηλατικές διαδρομές αφιερωμένες στον Διαβήτη. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα στους συμμετέχοντες.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την 2η Ποδηλατοδρομία

Η συμμετοχή ήταν δωρεάν

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΙΝΟΥ «ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ»

Την εμπειρία της με τον Διαβήτη μοιράστηκε με το κοινό το μοντέλο και σχεδιάστρια κοσμημάτων Σοφία Κατσάτου, η οποία έστειλε το μήνυμα ότι ο Διαβήτης δεν είναι εμπόδιο για μία επιτυχημένη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Τα «όπλα» της είναι η καθημερινή άσκηση, η σωστή διατροφή και ο έλεγχος των τιμών του σακχάρου. Την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη», παρακολούθησε το κοινό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούγοντας επίσης και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Πρόεδρο Ένωσης Γονέων Παιδιών & Νέων με Διαβήτη, Θεοφανεία Τσαχαλίνα.

https://www.livemedia.gr/koino17Case studies

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ

Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος
15/3/2012 - 17/3/2012 | Hyatt Regency  |  Θεσσαλονίκη

2o ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
20/4/2012 - 22/4/2012 | The Met Hotel  |  Θεσσαλονίκη

3ο ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
29/6/2012 - 2/7/2012 |  |  Τραπεζούντα, Τουρκία

2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINIMAL INVASIVE EXTRACORPOREAL TECHNOLOGIES (MiECT)

MiECTiS
9/6/2016 - 11/6/2016 | ATHENS CONCERT HALL  |  ATHENS

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.)
8/11/2017 - 12/11/2017 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2nd EXPERTS “LIVE” WORKSHOP 2010

EURO CTO CLUB
15/10/2010 - 16/10/2010 | HYATT REGENCY HOTEL  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Το 17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
1ο Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς | Επιτραπέζια Ελιά: Αναζητώντας την Καινοτομία - Ανακαλύπτοντας Νέες Τάσεις
Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018 στο Κέντρο Ελιάς Κρίνος, του Perrotis College εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών
Το 7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών που διοργανώθηκε από το Διαγνωστικό Θεραπευτήριο Κέντρο Αθηνών Υγεία, πραγματοποιήθηκε στις 18-19/05/2018 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη
Το 3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη που διοργανώθηκε από το Imperial College London Department of Echocardiology, Hammersmith Hospital, πραγματοποιήθηκε στις 17-19/05/2018 στο Hilton, στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.