Όροι Ανάληψης Συνεδρίων

Η INVENTICS ΑΕ και συγκεκριμένα ο τομέας της Medevents.gr δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στη διοργάνωση εξειδικευμένων επιστημονικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων, διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία, υποδομή και εξειδίκευση ως διακεκριμένος Professional Conference Organiser.

 

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, εξειδικευμένο προσωπικό, προσοχή στη λεπτομέρεια και στόχο την τελειότητα στην οργάνωση των συνεδρίων.

 

H Εταιρία αναλαμβάνει τη διοργάνωση για φορείς οι οποίοι διακρίνονται στην ειδίκευση τους για το επιστημονικό τους πρόγραμμα στην εκπαίδευση, συντάσσει ακριβή προϋπολογισμό εσόδων - εξόδων τον οποίο και ακολουθεί με συνέπεια. Οι διοργανώσεις των ιατρικών συνεδρίων έχουν ως σκοπό την επιστημονική ενημέρωση και επιτυχία στη διοργάνωση και όχι την απόδοση οικονομικού οφέλους.

Έργα που έχουν στόχο το οικονομικό αποτέλεσμα δεν θα γίνονται αποδεκτά από την Εταιρία, εκτός και εάν ο σκοπός διοργάνωσης του συνεδρίου ή της εκδήλωσης είναι εμπορικός.

 

Η τιμολόγηση των υπηρεσιών των συνεδρίων γίνεται σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και με τον αναρτημένο στο διαδίκτυο τιμοκατάλογο του Medevents.gr, με την αντίστοιχη έκδοση τιμολογίων από την Εταιρία και αποδέκτη τον Φορέα, πλέον του αντίστοιχου ΦΠΑ.

Δυνάμει της ανάθεσης της διοργάνωσης και της χρηματοδότησης του επιστημονικού συνεδρίου, η INVENTICS λαμβάνει χρηματοδοτήσεις - συμμετοχές από εταιρείες, ιδιώτες, οργανισμούς κ.α., σύμφωνα με το νόμο και τις σχετικές εγκυκλίους του ΕΟΦ, τηρώντας τις διατυπώσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών εκδίδοντας τα σχετικά νόμιμα φορολογικά στοιχεία προς τους χρηματοδότες προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της φορολογίας που αφορούν τις Ανώνυμες Εταιρίες.


Case studies

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ

Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος
15/3/2012 - 17/3/2012 | Hyatt Regency  |  Θεσσαλονίκη

2o ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
20/4/2012 - 22/4/2012 | The Met Hotel  |  Θεσσαλονίκη

3ο ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
29/6/2012 - 2/7/2012 |  |  Τραπεζούντα, Τουρκία

2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINIMAL INVASIVE EXTRACORPOREAL TECHNOLOGIES (MiECT)

MiECTiS
9/6/2016 - 11/6/2016 | ATHENS CONCERT HALL  |  ATHENS

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.)
8/11/2017 - 12/11/2017 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2nd EXPERTS “LIVE” WORKSHOP 2010

EURO CTO CLUB
15/10/2010 - 16/10/2010 | HYATT REGENCY HOTEL  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Το 17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
1ο Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς | Επιτραπέζια Ελιά: Αναζητώντας την Καινοτομία - Ανακαλύπτοντας Νέες Τάσεις
Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018 στο Κέντρο Ελιάς Κρίνος, του Perrotis College εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών
Το 7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών που διοργανώθηκε από το Διαγνωστικό Θεραπευτήριο Κέντρο Αθηνών Υγεία, πραγματοποιήθηκε στις 18-19/05/2018 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη
Το 3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη που διοργανώθηκε από το Imperial College London Department of Echocardiology, Hammersmith Hospital, πραγματοποιήθηκε στις 17-19/05/2018 στο Hilton, στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.