Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο ESC Cardiology Quiz, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της Πανευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας στη Βαρκελώνη από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανευρωπαϊκό κουίζ καρδιολογικών γνώσεων, αποτελείται από τον καθηγητή Καρδιολογίας ΑΠΘ και επικεφαλής της ομάδας Χαράλαμπο Καρβούνη, τον αναπληρωτή καθηγητή Καρδιολογίας ΑΠΘ Γεώργιο Σιάνο, τον λέκτορα Καρδιολογίας ΑΠΘ Γεώργιο Γιαννακούλα, τους δύο επιστημονικούς συνεργάτες της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ Απόστολο Τζίκα, Βασίλη Καμπερίδη και ειδικευόμενο Θωμά Γκόσιο.

Η ομάδα Καρδιολογίας της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, επικράτησε έναντι της ομάδας του Bakulev Scientific Centre της Μόσχας, που είχε κερδίσει πέρυσι στο πανευρωπαϊκό κουίζ και της ομάδας του Royal Brompton Hospital στο Λονδίνο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Livemedia...

Case studies

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

16o Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το "16o Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο", 25-27 Μαΐου 2017, στο Makedonia Palace στην Αθήνα.
6o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών
Το 6o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 12-13 Μαΐου 2017, Hilton, Αθήνα.
2o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη
Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη πραγματοποιήθηκε στις 4-6.5.2017 στο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
1st One-day Course in Interventional Pulmonology EBUS-TBNA: Exploring the Mediastinum
Οι φωτογραφίες και τα video του συνεδρίου είναι διαθέσιμα για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2017, στο αμφιθέατρο ΒΕΡΓΙΝΑ του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.