Loading

06 - 08 Οκτωβρίου 2023

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας

 

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα σταλούν ηλεκτρονικά την επόμενη εβδομάδα.

*Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης για τους εγγεγραμμένους.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι της Βιοπαθολογίας,

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιατρικής Βιοπαθολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, στις 6-8.10.2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ενεργά στο κορυφαίο γεγονός της ειδικότητας μας.

Έχοντας με επιτυχία ξεπεράσει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία της COVID-19, με τη διεξαγωγή του προηγούμενου υβριδικού Πανελληνίου Συνεδρίου μας, είμαστε και πάλι στην ευχάριστη θέση να επαναφέρουμε τη μεταξύ μας επαφή, για να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες, «αγκαλιάζοντας» και πάλι από κοντά την Ειδικότητα μας.

Στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι - επιστήμονες, θα αναπτύξουν τις σύγχρονες εξελίξεις της ειδικότητας μας, με διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, συμπόσια και δορυφορικές εκδηλώσεις εμπορικών εταιρειών, πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων προεδρείων, που θα διευθύνουν τις συνεδριάσεις, με στόχο την επίλυση αποριών, μέσα από συζητήσεις, ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Όπως και σε κάθε συνέδριο μας, έτσι και σε αυτό, αναπόσπαστο κομμάτι του θα είναι και η διεξαγωγή των Κλινικών Φροντιστηρίων, τα οποία είναι ενταγμένα στο Επιστημονικό Πρόγραμμα και στόχο έχουν την περαιτέρω εκπαίδευση όλων μας. Οι Προφορικές και οι Αναρτημένες Ανακοινώσεις νέων και όχι μόνο ερευνητών συναδέλφων μας, θα δώσουν σε όλους μας την ευκαιρία να παρουσιαστούν νέες εμπειρίες, ιδέες και επιτεύγματα της Ειδικότητας μας.

Θεμελιώδης σκοπός της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας είναι να βρίσκεται ενεργά δίπλα σε όλο το φάσμα της Ιατρικής Κοινότητας. Έτσι λοιπόν καλωσορίζουμε και τους Φοιτητές Ιατρικής στο Συνέδριο, οι οποίοι θα έχουν βήμα με την ανάπτυξη δικού τους Στρογγυλού Τραπεζιού, αλλά και το δικό τους stand για να μας παρουσιάσουν το έργο και την προσπάθειά τους, στην επίτευξη των στόχων τους.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε ξανά κοντά μας και τους διαχρονικούς συμμάχους των επιστημονικών μας εκδηλώσεων, αλλά και της καθημερινότητάς μας, τις εμπορικές εταιρείες, όπου στην έκθεση του Συνεδρίου, αλλά και μέσα από όλες τις δυνατότητες προβολής τους, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, το τεχνολογικό εργαστηριακό εξοπλισμό, τα αντιδραστήρια τους και άλλες βιοϊατρικές εφαρμογές για την ενημέρωσή μας στις σύγχρονες τάσεις, με στόχο το κοινό να ενημερωθεί, να λάβει υλικό και να έρθει σε άμεση επαφή με τους υπεύθυνους κάθε εταιρείας, αναπτύσσοντας στενότερη και πιο ολοκληρωμένη συνεργασία.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιατρικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6-8.10.2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σας περιμένουμε όλους!

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας

Χρυσούλα – Ηλιάνα Νικολάου

LINK E-POSTERS: https://services.livemedia.com/eposters/12biopathology.aspx

ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να προχωρήσετε στην ατομική προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Η online εγγραφή και πληρωμή ισχύει αποκλειστικά για τις ατομικές εγγραφές.


ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή της εγγραφής σας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Για ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ με έκδοση τιμολογίου τα κόστη εγγραφών επιβαρύνονται με φπα 24%. Παρακαλώ στείλτε μας το αίτημά σας στο [email protected] 

*Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Κλινικό Φροντιστήριο Νο1 "Ανοσολογία" € 30,00 - για την εγγραφή σας πατήστε εδώ.
Κλινικό Φροντιστήριο Νο2 "Αιματολογία - Αιμοδοσία" € 30,00 - για την εγγραφή σας πατήστε εδώ.
Κλινικό Φροντιστήριο Νο3 "Μικροβιολογία" € 30,00 - για την εγγραφή σας πατήστε εδώ.
Κλινικό Φροντιστήριο Νο4 "Βιοχημεία" € 30,00 - για την εγγραφή σας πατήστε εδώ.
Συμμετοχή σε όλα τα Κλινικά Φροντιστήρια € 100,00 - για την εγγραφή σας πατήστε εδώ.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο χορηγούνται 23 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για κάθε Κλινικό Φροντιστήριο χορηγούνται 2 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι εργασίες θα υποβληθούν αποκλειστικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα Υποβολής Περίληψης.

Θεματικές Ενότητες:
1. Ανοσολογία
2. Αιματολογία - Αιμοδοσία
3. Βιοχημεία
4. Μικροβιολογία - Κλινική Μικροβιολογία

ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΩΣ 18/07/2023  | 
Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Οι περιλήψεις των εργασιών που θα υποβληθούν και θα ανακοινωθούν στο συνέδριο, θα δημοσιευθούν στο Ηλεκτρονικό Βιβλίο Περιλήψεων όπως ακριβώς θα αποσταλούν, χωρίς άλλη διόρθωση, γι’ αυτό παρακαλούμε να τηρηθούν πιστά οι παρακάτω οδηγίες:
1. Το κείμενο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 300 λέξεις, (γραμματοσειρά Arial, μέγεθος 10, πλήρης στοίχιση).
2. O τίτλος της εργασίας να είναι γραμμένος με κεφαλαία γράμματα (Arial bold, μέγεθος 11) και να είναι όσο το δυνατόν πιο βραχύς.
3. Τα ονόματα των συγγραφέων και το Κέντρο ή τα Κέντρα προέλευσης της εργασίας να γραφούν στην ονομαστική με πεζά γράμματα. Να σημειωθεί ο συγγραφέας που θα παρουσιάσει την εργασία.
4. Οι εργασίες που θα υποβληθούν, προκειμένου να αξιολογηθούν από την επιστημο νική επιτροπή, θα πρέπει να περιλαμβάνουν με συντομία τα εξής στοιχεία:
α) Εισαγωγή | β) Σκοπός | γ) Υλικό και μέθοδοι | δ) Αποτελέσματα και συμπεράσματα
(οι παραπάνω τίτλοι θα πρέπει να γράφονται με πεζά γράμματα και έντονη γραφή-bold). Περιλήψεις εργασιών χωρίς αποτελέσματα/συμπεράσματα δεν θα γίνουν δεκτές.
5. Μπορείτε να ανεβάσετε πίνακες και διαγράμματα.
6. Σε περίπτωση που πρόκειται για Κλινική Μελέτη πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός αδείας εγκρίσεως του E.O.Φ.
7. O υπεύθυνος συγγραφέας της εργασίας έχει την πλήρη ευθύνη προς την Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου, ως προς τη συγκατάθεση τόσο όλων των άλλων συγγραφέων που συμμετέχουν σε αυτή, όσο και των εργαστηρίων ή των κλινικών που αναφέρονται ως κέντρα προέλευσης.
8. Μπορείτε να ορίσετε την προτίμησή σας για τον τρόπο παρουσίασης της εργασίας χωρίς όμως η προτίμηση αυτή να είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Κρίσεως των εργασιών. H Επιστημονική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα απόφασης για τον τρόπο παρουσίασης των εργασιών ανάλογα με τις ανάγκες του προγράμματος του Συνεδρίου. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του τρόπου παρουσίασης δεν σχετίζεται με την επιστημονική ποιότητα των εργασιών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
Θα πρέπει να συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα. Ο υπεύθυνος συγγραφέας θα λάβει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής. Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις γίνονται δεκτές έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας κατά την υποβολή της εργασίας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της εργασίας αποτελεί η καταβολή του ποσού της εγγραφής ενός από τους συμμετεχόντες στην εργασία έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών 18η Ιουλίου 2023. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει ΜΟΝΟ ο υπεύθυνος συγγραφέας μέσω email. Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να απευθυνθείτε στο email [email protected].

 

ΔΙΑΜΟΝΗ
Παρακαλούμε ελέγξτε εδώ διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία της Αθήνας σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιατρικής Βιοπαθολογίας.

Η κράτηση μπορεί να ολοκληρωθεί online με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Στο κόστος δωματίου δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής αξίας από 1,5 έως 4 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected]