Loading

12 - 14 Μαΐου 2022

20ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο ΚΕΒΕ

20ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο ΚΕΒΕ

Το 20ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο ΚΕΒΕ διοργανώνεται στις 12-14 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Ionian Blue, στη Λευκάδα από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος.

Τόπος διεξαγωγής Venue - Ionian Blue Hotel

ATOMIKH ΕΓΓΡΑΦΗ

 Ειδικότητα  
Ιατροί
200 €
Νοσηλευτές & Άλλοι επαγγελματίες υγείας ΔΩΡΕΑΝ
Φοιτητές ΔΩΡΕΑΝ
Διαδικτυακή Συμμετοχή 50 € 

 

Μπορείτε να προχωρήσετε στην ατομική προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Στο Συνέδριο χορηγούνται 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Αγαπητές, αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει φέτος το 20ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Ionian Blue στη Λευκάδα.

Το Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Εταιρείας μας και απευθύνεται όχι μόνο σε καρδιολόγους αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων και επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται ή σχετίζονται με την καρδιολογία.

Η παρουσίαση των πλέον επικαιροποιημένων γνώσεων και πληροφοριών που αφορούν το σύνολο των επιμέρους τομέων της καρδιολογίας αποτελεί τον κύριο στόχο του Συνεδρίου.

Συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα μεγάλος αριθμός Προέδρων και Εισηγητών από την περιφέρεια καθώς και νέων καρδιολόγων.

Σημαντική θέση στο Συνέδριο έχει η εκπαίδευση των ειδικευομένων Καρδιολόγων που μετέχουν με εισηγήσεις, παρουσιάσεις περιστατικών και με την παρακολούθηση των κλινικών φροντιστηρίων που θα πραγματοποιηθούν.

Η πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην όμορφη Λευκάδα θα πραγματοποιηθεί κυρίως με τη φυσική παρουσία όλων όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η παράλληλη διαδικτυακή παρουσίαση του Συνεδρίου θα είναι ενεργή για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν-συμμετάσχουν στις εργασίες του.

Οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας όπως θα προβλέπονται από τις κείμενες οδηγίες και διατάξεις κατά τη διενέργεια του Συνεδρίου θα τηρηθούν με ιδιαίτερη προσοχή.

Ελπίζουμε στη θετική ανταπόκριση και ενεργό συμμετοχή σας στις εργασίες του Συνεδρίου και σας ευχόμαστε καλή διαμονή στην πανέμορφη Λευκάδα.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Γεώργιος Χ. Μπομπότης
Διευθυντής Επεμβατικός Καρδιολόγος
Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

 

ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ: ΕΩΣ ΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 

Οδηγίες για την Αποστολή Περιλήψεων

Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα επισυνάπτοντας την περίληψη και το καταθετήριο της τράπεζας με την εξόφληση της εγγραφής στο Συνέδριο ενός από τους συγγραφείς που συμμετέχουν στην εργασία. Στην περίπτωση που ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα πληρώσει μία μόνο συμμετοχή. Ο υπεύθυνος συγγραφέας θα λάβει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψης. Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις γίνονται δεκτές έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ακολουθώντας το σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας κατά την υποβολή της εργασίας σας. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει μόνο ο υπεύθυνος συγγραφέας μέσω email.

Για την υποβολή εργασιών στο συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή τουλάχιστον ενός από τους συγγραφείς της εργασίας.

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων

Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν έκταση 200 λέξεων. Θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:

Τίτλος εργασίας (με κεφαλαία γράμματα)
Συγγραφείς (με πεζά γράμματα)
Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα)

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής:

Σκοπός εργασίας
Υλικό και μέθοδοι
Αποτελέσματα
Συμπεράσματα

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το νησί της Λευκάδας ακολουθήστε στους παρακάτω συνδέσμους
Τουριστικός οδηγός Λευκάδας
Βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Λευκάδας
Discover Greece Lefkas

Γενικές πληροφορίες για το νησί της Λευκάδας
Η Λευκάδα είναι ένας διαίτερα δημοφιλής προορισμός των Επτανήσων που είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη οδικώς από την ηπειρωτική Ελλάδα.
Διαθέτει εντυπωσιακά φυσικά τοπία, γραφικά χωριά κάποιες από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου. Το νησί προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, ποτό, εκδρομές και θαλάσσια σπορ.

Είναι το μοναδικό νησί που μπορείτε να επισκεφτείτε οδικώς.
Πληροφορίες μετάβασης στην Λευκάδα οδικώς με ΚΤΕΛ  


ΧΑΡΤΗΣ