Loading

14 - 18 Νοεμβρίου 2018

32o Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

32o Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό του barcode σας, ώστε να κατεβάσετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου σε μορφή pdf στο παρακάτω link: services.livemedia.com/print/32diabetes.aspx

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ
 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για το κοινό, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 10:30 - 12:00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.
Πρόσκληση Ημερίδας Κοινού

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν δράσεις όπως Ποδήλατο, Τρέξιμο, Ιστιοπλοΐα και Pilates με σύνθημα "Άθληση για τον Διαβήτη".
Πρόσκληση
Εγγραφή και δωρεάν συμμετοχή: www.livemedia.gr/32athlisi

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ειδικότητα
 έως 1 Σεπτεμβρίου 2018
από 2 Σεπτεμβρίου 2018
 Ειδικοί Ιατροί
 150 180
 Ειδικευόμενοι Ιατροι
40
50
 Διαιτολόγοι & άλλοι  Επαγγελματίες υγείας
 40 50
 Νοσηλευτές 30
40
 Φοιτητές Ιατρικής
ΔΩΡΕΑΝ
ΔΩΡΕΑΝ
 Φοιτητές άλλων ειδικοτήτων
10
10
* Για τις ατομικές εγγραφές, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να προχωρήσετε στην τομική προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η εξόφληση της εγγραφής γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους στην εταιρία ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ Α.Ε. Στην αιτιολογία θα πρέπει να φαίνεται το όνομα του συμμετέχοντα και ο τίτλος του Συνεδρίου, ενώ το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail [email protected]

Α. Κατάθεση σε τράπεζα Eurobank
Δικαιούχος: ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρ. Λογ.: 0026.0014.21.0200259900 | IBAN: GR93 0260 0140 0002 1020 0259 900

Β. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω LivePay της Eurobank
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος LivePay της τράπεζας Eurobank.

Γ. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του Paypal.

Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Για εγγραφές εταιριών, στείλτε email με το αίτημά σας στο: [email protected]
 

 ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι εργασίες θα υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, με συνημμένη την περίληψη.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: 26/09/2018 
Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες.

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων: Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν μέγιστο αριθμό λέξεων 400 και να είναι γραμμένες με το πρόγραμμα Word. Εργασίες με περισσότερες των 400 λέξεων θα απορρίπτονται αυτόματα. Η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή (π.χ. Arial Greek) και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 (π.χ. Arial Greek 10’).

Οι εργασίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:
Τίτλος περίληψης (με κεφαλαία γράμματα). Σύντομος τίτλος και να αναφέρεται στο περιεχόμενο της περίληψης.
Συγγραφείς (με πεζά γράμματα). Σε κάθε περίληψη μπορούν να αναφέρονται έως 8 συγγραφείς. Το όνομα του/της συγγραφέα/συγγραφέως που θα παρουσιάσει την εργασία πρέπει να είναι υπογραμμισμένο στο κείμενο. Σε περίπτωση δεύτερου/ης ομιλητή/ομιλήτριας πρέπει το όνομά του/της να είναι υπογραμμισμένο και γραμμένο με πλάγια γράμματα. Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα). Πρέπει να αναφέρεται η Κλινική, το Νοσοκομείο και η Πόλη.

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής:
  • Εισαγωγή, Σκοπός
  • Υλικό και Μέθοδοι
  • Αποτελέσματα
  • Συμπεράσματα

Οδηγίες για την Αποστολή Περιλήψεων
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, με συνημμένη την περίληψη και το καταθετήριο της τράπεζας με την εξόφληση της εγγραφής στο Συνέδριο ενός/μίας από τους/τις συγγραφείς που συμμετέχουν στην εργασία. Εφόσον ένας/μία συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα πληρώσει μία μόνο συμμετοχή. Ο/η υπεύθυνος/υπεύθυνη συγγραφέας θα λάβει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής. Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις γίνονται δεκτές έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας κατά την υποβολή της εργασίας σας. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει μόνο ο/η υπεύθυνος/υπεύθυνη συγγραφέας μέσω email.

Όλες οι περιλήψεις των εργασιών που θα γίνουν δεκτές για παρουσίαση στο Συνέδριο, θα δημοσιευθούν σε τεύχος 2018 του περιοδικού «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Θα βραβευθούν τρεις (3) εργασίες με χρηματικό έπαθλο, οι οποίες θα δημοσιευθούν σε τεύχος 2018 του περιοδικού «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Οι εργασίες προς βράβευση θα πρέπει να υποβληθούν σε πλήρη μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες συγγραφής των εργασιών που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Επίσης, θα πρέπει οι συγγραφείς να αποδεχθούν τη δημοσίευση της εργασίας στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο χορηγούνται 25 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται με τη χρήση συστήματος barcode κατά την είσοδο και έξοδο των συμμετεχόντων στην αίθουσα του Συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ελέγχουν το χρόνο παρακολούθησης αυτόματα σε κάθε είσοδο και έξοδο τους.
 
ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ - VENUE