Loading

19 - 20 Φεβρουαρίου 2022

6ο Παγκύπριο Διαβητολογικό Συνέδριο

6ο Παγκύπριο Διαβητολογικό Συνέδριο

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι της Εταιρείας Διαβητολογίας Κύπρου,

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος, που μπορώ σήμερα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΙΚΥ, να σας προσκαλέσω να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 6ου Παγκύπριου Διαβητολογικού Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνει η Εταιρεία μας στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare, στην πανέμορφη Λεμεσό.


Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει καταφέρει να φέρει την κοινωνία στα όρια των αντοχών της. Έχουμε όμως την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών. Η επιστήμη προχωρά και η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, είναι μια αδήριτη ανάγκη. Ο διαβήτης συνεχίζει να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα υγείας και οι εξελίξεις δεν σταμάτησαν λόγω της πανδημίας. Ιδιαίτερα τώρα που οι διαβητικοί ασθενείς μας απειλούνται και είναι ευάλωτοι από τον κορωνοϊό.

Έτσι η ΕΔΙΚΥ, βρήκε τον τρόπο να φέρει τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο του Σακχαρώδη Διαβήτη κοντά σε όλους τους συναδέλφους, διοργανώνοντας ένα υβριδικό συνέδριο που θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν είτε δια ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου τις εργασίες του συνεδρίου. Όλα τα τελευταία δεδομένα στο χώρο μας, προσαρμοσμένα στο επίπεδο της κλινικής πράξης, τόσο για τον ειδικό όσο και τον γενικό γιατρό, θα παρουσιαστούν από διακεκριμένους ειδικούς στο χώρο.

Στην προσπάθεια μας αυτή βρίσκουμε στήριγμα και συμπαράσταση από τις αδελφές εταιρείες της Ελλάδας, την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ) και τη Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας (ΔΕΒΕ). Τους ευχαριστούμε θερμά που βρίσκονται διαχρονικά δίπλα μας.

Με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την ανακάλυψη της Ινσουλίνης και με σύνθημα την ελεύθερη πρόσβαση όλων των διαβητικών ασθενών σε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες θεραπείας του Διαβήτη, σας προσκαλώ λοιπόν να συμμετέχετε στο συνέδριο μας για την προσωπική σας ενημέρωση. Η εγγραφή στις εργασίες του συνεδρίου είναι δωρεάν και θα γίνεται ηλεκτρονικά. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης τόσο με φυσική παρουσία, όσο και διαδικτυακά. Το συνέδριο θα ακολουθήσει αυστηρά τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία για την προστασία όλων των συμμετεχόντων.

Προσδοκούμε σε ένα πετυχημένο συνέδριο, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων συναδέλφων. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας.

Στους συμμετέχοντες θα παραχωρηθούν 9 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.

Με βαθιά εκτίμηση
Δρ Μιχάλης Ζουβάνης,
Παθολόγος-Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος
Πρόεδρος της Εταιρείας Διαβητολογίας Κύπρου

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Παρακαλούμε προχωρήστε απαραίτητα στην ηλεκτρονική σας προεγγραφή για το Συνέδριο.

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας εδώ, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Συνέδριο με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά στις 19-20 Φεβρουαρίου 2022.

Για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο με φυσική παρουσία απαιτείται επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης εντός τριμήνου στη γραμματεία.
Σύσταση, η διενέργεια rapid test την ημέρα της παρουσίας σας στο Συνέδριο.


Ζωντανή μετάδοση: www.livemedia.gr/6dcc

Με τη συμπλήρωση της απλής φόρμας εγγραφής αποκτάτε πρόσβαση στη live μετάδοση, δεν απαιτείται η χρήση κωδικών εισόδου. Σε περίπτωση που συνδεθείτε από διαφορετική συσκευή ή browser, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής με το ίδιο email.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Συνέδριο χορηγούνται 9 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο. Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται κατά τη φυσική παρουσία και τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα υπάρχουν διαθέσιμα εντός 5 ημερών από τη λήξη του Συνεδρίου στη σελίδα της ζωντανής μετάδοσης, Livemedia: www.livemedia.gr/6dcc