Loading

12 - 15 Νοεμβρίου 2014

28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

28ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.11.2014
Πριν από την εκδήλωση, θα προηγηθεί εκπαιδευτικός περίπατος διάρκειας μιας ώρας στη Νέα Παραλία, με συμμετοχή ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και γιατρών, όπου θα δοθούν και δώρα έκπληξη (αναχώρηση στις 9 π.μ. μπροστά από το ξενοδοχείο Makedonia Palace).ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Φετινή καινοτομία του Συνεδρίου είναι το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα και η Αξιολόγηση των Ομιλιών Ηλεκτρονικά.

Χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του συνεδρίου από όλες τις φορητές συσκευές (IOS, Android, Windows).

Μετρήσετε τις ώρες παρακολούθησης που μπορείτε να συμπληρώσετε.

Αναζητήστε τους ομιλητές και τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Επιλέξτε "Evaluation" για να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε τα sessions και τις ομιλίες του Συνεδρίου.

http://congress.medeventspro.com/programme/28deve.aspxΧΑΡΤΗΣ
Δείτε στο χάρτη το συνεδριακό ξενοδοχείο, το ξενοδοχείο που διαμένετε και ορισμένα σημαντικά σημεία για τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ
Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στον Σακχαρώδη Διαβήτη κατά τη διάρκεια του 28ου Πανελλήνιου Ετήσιου Συνεδρίου της ΔΕΒΕ, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 - 15:30, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

H δοκιμασία γνώσεων αφορά φοιτητές και ειδικευόμενους ιατρούς για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

1ο έπαθλο: 500€
2ο έπαθλο: 400€
3ο έπαθλο: 300€


Περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΔΕΒΕ. ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να εγγραφείτε στο συνέδριο συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής.

Επωφεληθείτε των ειδικών τιμών του Συνεδρίου στην ατομική σας εγγραφή έως τις 20 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνοντας αποκλειστικά ηλεκτρονικά τη φόρμα εγγραφής και εξοφλήστε το κόστος στη γραμματεία κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Με την ηλεκτρονική σας εγγραφή έως τις 20 Σεπτεμβρίου εξασφαλίζετε την έκπτωση στην εγγραφή σας χωρίς να είναι απαραίτητη η άμεση εξόφληση της εγγραφής σας.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Ειδικότητα 
έως την
20η Σεπτεμβρίου 2014
από την
21η Σεπτεμβρίου 2014
 Ειδικοί Ιατροί
98,40 €
 123,00 €
 Ειδικευόμενοι Ιατροί
 36,90 €
 49,20 €
 Παραϊατρικό Προσωπικό
 24,60 €
 36,90 €
 Φοιτητές Ιατρικής
 ΔωρεάνΔωρεάν
 Φοιτητές άλλων ειδικοτήτων
 12,30 €
12,30 €
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.


BARCODE
Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής, λαμβάνετε στο e-mail σας την επιβεβαίωση η οποία περιλαμβάνει και τον κωδικό barcode. Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός για εσάς.

Εκτυπώστε το e-mail αυτό και χρησιμοποιήστε τον κωδικό barcode για την καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης κατά την είσοδο και έξοδό σας στην αίθουσα του Συνεδρίου. Αυτό θα σας διευκολύνει κατά τις πρώτες ώρες του Συνεδρίου έως ότου περάσετε από τη γραμματεία για να παραλάβετε το επίσημο καρτελάκι σας.

Προσοχή! Η παραλαβή της κάρτας με το barcode από τη γραμματεία είναι απαραίτητη. Η αποστολή του barcode μέσω email, σας διευκολύνει να αποφύγετε την αναμονή της γραμματείας σε ώρες αιχμής. Η παραλαβή του πιστοποιητικού δεν πραγματοποιείται εάν δεν έχετε παραλάβει το επίσημο καρτελάκι από τη γραμματεία κι εάν δεν έχετε τακτοποιήσει το κόστος της εγγραφής σας.


ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ
Η εξόφληση της εγγραφής γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους στην εταιρία ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ Α.Ε. Στην αιτιολογία θα πρέπει να φαίνεται το όνομα του συμμετέχοντα και ο τίτλος του Συνεδρίου.

Α. Κατάθεση σε τράπεζα Eurobank
Δικαιούχος: ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρ. Λογ.: 0026.0014.21.0200259900 | IBAN: GR93 0260 0140 0002 1020 0259 900

Β. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω LivePay της Eurobank
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος LivePay της τράπεζας Eurobank.

Γ. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του Paypal.

Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Μόνο ηλεκτρονική υποβολή.

Οι εργασίες θα υποβληθούν αποκλειστικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα του Εντύπου Περίληψης.

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ: 20/9/2014

Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες.

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων
Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν μέγιστο αριθμό λέξεων 400 και να είναι γραμμένες με το πρόγραμμα Word. Εργασίες με περισσότερες των 400 λέξεων θα απορρίπτονται αυτόματα. Η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή (π.χ. Arial Greek) και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 (π.χ. Arial Greek 10’).

Οι εργασίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:
  • Τίτλος περίληψης (με κεφαλαία γράμματα). Σύντομος τίτλος και να αναφέρεται στο περιεχόμενο της περίληψης.
  • Συγγραφείς (με πεζά γράμματα). Σε κάθε περίληψη μπορούν να αναφέρονται έως 8 συγγραφείς. Το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία πρέπει να είναι υπογραμμισμένο. Σε περίπτωση δεύτερου παρουσιαστή πρέπει το όνομά του να είναι υπογραμμισμένο και γραμμένο με πλάγια γράμματα.
  • Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα). Πρέπει να αναφέρεται η Κλινική, το Νοσοκομείο και η Πόλη.

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής:
  • Εισαγωγή, Σκοπός
  • Υλικό και Μέθοδοι
  • Αποτελέσματα
  • Συμπεράσματα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα του Εντύπου Περίληψης, με συνημμένη την περίληψη και το καταθετήριο της τράπεζας με την εξόφληση των εγγραφών στο Συνέδριο όλων των συγγραφέων που συμμετέχουν σε εργασίες. Εφόσον ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα πληρώσει μία μόνο συμμετοχή. Εντός τριών ημερών ο υπεύθυνος συγγραφέας λαμβάνει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής σας.

Εφόσον κατατεθεί η περίληψη της εργασίας, αλλαγές και διορθώσεις δεν γίνονται δεκτές. Εντός τριών ημερών ο υπεύθυνος συγγραφέας λαμβάνει e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής σας. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει μόνο ο υπεύθυνος συγγραφέας μέσω email, ο οποίος θα πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσής του σε ιδιαίτερη σελίδα (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, fax, διεύθυνση κατοικίας).

Όλες οι περιλήψεις των εργασιών που θα γίνουν δεκτές για παρουσίαση στο Συνέδριο, θα δημοσιευθούν σε τεύχος / 2014 του περιοδικού της Δ.Ε.Β.Ε. «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

Για την υποβολή εργασιών στο Συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή όλων των συγγραφέων της εργασίας. Εφόσον ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα ολοκληρώσει μία μόνο εγγραφή στο Συνέδριο.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Θα βραβευθούν τρεις (3) εργασίες, οι οποίες θα δημοσιευθούν στο 3ο τεύχος/2014 του περιοδικού της Δ.Ε.Β.Ε. «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Οι εργασίες προς βράβευση θα πρέπει να υποβληθούν σε πλήρη μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες συγγραφής των εργασιών που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Επίσης, θα πρέπει οι συγγραφείς να αποδεχθούν τη δημοσίευση της εργασίας στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το ηλεκτρονικό αρχείο που θα συνοδεύσει την παρουσίαση θα πρέπει να παραδίδεται στη γραμματεία μία ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας για να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος.ΔΙΑΜΟΝΕΣ
Για κρατήσεις δωματίων στα πλαίσια του συνεδρίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Medevents.gr στο τηλέφωνο 2310-474.400 ή στο e-mail [email protected]. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το δίπλωμα συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, κατόπιν επίδειξης της κονκάρδας. Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 15 ώρες (εξαιρούνται τα Δορυφορικά Συμπόσια & οι Δορυφορικές Διαλέξεις), σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΦ.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται με τη χρήση συστήματος barcode κατά την είσοδο και έξοδο των συμμετεχόντων στην αίθουσα του Συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ελέγχουν το χρόνο παρακολούθησης αυτόματα σε κάθε είσοδο και έξοδο τους.ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του συνεδρίου, επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Κανάλι της ΔΕΒΕ και το Livemedia. Τα video και οι φωτογραφίες του Συνεδρίου θα παραμείνουν αποθηκευμένα και μετά το πέρας του Συνεδρίου.
ΧΟΡΗΓΟΙ - ΕΚΘΕΤΕΣ

Κάτοψη Έκθεσης


  STAND / ΕΤΑΙΡΙΑ

 
No 01A
No 01A
No 01 
No 02-03
No 04
No 05-06

No 07-08-09
No 10-11
No 12
No 13-14
No 15
No 16
No 17


Boehringer Ingelheim Ελλάς Α.Ε.
ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε.
BAYER HELLAS
SERVIER HELLAS
NOVARTIS Pharmaceutical
LifeScan Hellas, a JOHNSON &
JOHNSON Company
ASTRA ZENECA
SANOFI
NOVO NORDISK
MSD / Βιανέξ
ABBOTT Laboratories HELLAS
PFIZER
WINMEDICA
No 18
No 19
No 20
No 22
No 23
No 26
No 27
No 28
No 29
No 34
No 35
No 36
No 37
CANA
PETSIAVAS
KARABINIS MEDICAL SA
LIBYTEC PHARMACEUTICAL SA
PFIZER
Medicinn – Medical Innovations
INTERMED
ANGELINI PHARMA HELLAS
UNIPHARMA
MENARINI DIAGNOSTICS SA
VIAN
TAKEDA
Parapharm International A.E.