Loading

25 - 26 Ιουνίου 2021

12ο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας ΕΕΧΘΚΑ

12ο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας ΕΕΧΘΚΑ

Παρακολουθήστε το 12ο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος - Καρδίας - Αγγείων στις 25 - 26 Ιουνίου 2021 στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Astir.

Διεύθυνση ζωντανής μετάδοσης και αποθήκευσης: www.livemedia.gr/12oehctss

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τη ζωντανή ροή της εκδήλωσης ή να παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία το Συμπόσιο στις 25-26 Ιουνίου 2021.

- ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ: Αποθηκεύστε το email εγγραφής με το barcode στο κινητό σας (στο apple wallet ή σε pdf) ή εκτυπώστε το προς υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδό σας στον χώρο και προς σκανάρισμα στην αίθουσα για καταμέτρηση χρόνου. Δε θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής badge από τη γραμματεία.

- ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση το Συμπόσιο στο: www.livemedia.gr/12oehctss, συμπληρώνοντας την απλή φόρμα δήλωσης στοιχείων. Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής αποκτάτε πρόσβαση στη live μετάδοση, δεν χρειάζεται η χρήση κωδικών εισόδου. Σε περίπτωση που συνδεθείτε από διαφορετική συσκευή ή browser, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής με το ίδιο email.

- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Η καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης γίνεται κατά τη φυσική σας παρουσία ή/και με διαδικτυακή παρακολούθηση. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα είναι διαθέσιμα από τo Σάββατο 26/06/2021 το απόγευμα στη σελίδα www.livemedia.gr/12oehctss, χρησιμοποιώντας το email με το οποίο έχετε εγγραφεί. Το Συμπόσιο μοριοδοτείται με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Μήνυμα Προέδρου ΕΕΧΘΚΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος - Καρδιάς - Αγγείων (Ε.Ε.Χ.Θ.Κ.Α.) συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της, παρά την κρίση που προκαλεί η πανδημία COVID-19. H Εταιρεία διοργανώνει σε συνεργασία με την Κλινική Χειρουργικής Καρδιάς – Θώρακα του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 12ο Συμπόσιο των Ομάδων Εργασίας. Οι Ομάδες Εργασίας έχουν υποβάλλει εξαιρετικά επιστημονικά προγράμματα, ενώ ταυτόχρονα έχει προγραμματιστεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της Εταιρείας μας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Χ.Θ.Κ.Α. εύχονται την άρση των απαγορεύσεων στη διεξαγωγή συνεδρίων με φυσική παρουσία των συνέδρων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε από κοντά στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης σε μια υπέροχη εποχή του χρόνου. Η τοπική Οργανωτική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Καθηγητή Δημήτριο Μικρούλη προσπαθεί να διοργανώσει ένα επιτυχημένο Συμπόσιο, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν. 

Σας περιμένουμε στην Αλεξανδρούπολη στις 25 και 26 Ιουνίου για ένα δημιουργικό διήμερο, το οποίο ευελπιστούμε ως διοίκηση να αποτελέσει την αρχή της αναβάθμισης του θεσμού του Συμποσίου των Ομάδων Εργασίας της Ε.Ε.Χ.Θ.Κ.Α.
 
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Θ.Κ.Α.
 Χριστόφορος Ν. Φορούλης

  

 

 

Μήνυμα Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Καθώς ολοκληρώθηκε το επιστημονικό πρόγραμμα του Συμποσίου των Ομάδων Εργασίας της Εταιρίας μας, προχωράμε στην τελική ευθεία της διοργάνωσης. Η σταδιακή άρση των απαγορεύσεων λόγω του Covid-19 φαίνεται ότι θα μας επιτρέψει να συναντηθούμε και από κοντά, μετά από σχεδόν 18 μήνες περιορισμών.

Το επιστημονικό πρόγραμμα που επιμελήθηκαν τα Προεδρεία των Ομάδων Εργασίας άπτεται σημαντικών θεμάτων και σύγχρονων προβληματισμών σε όλους τους τομείς της ειδικότητας μας και αποτελεί εγγύηση για ένα γόνιμο Επιστημονικό Συμπόσιο υψηλού επιπέδου.

Ως τοπική Οργανωτική Επιτροπή από την πλευρά μας, εγγυόμαστε την όσο το δυνατόν ευχάριστη παραμονή των συμμετεχόντων σε ένα φιλικό περιβάλλον. Το τέλος Ιουνίου είναι ιδανική εποχή για να επισκεφτεί κανείς την φιλόξενη Αλεξανδρούπολη και να γνωρίσει τις γραφικές ομορφιές της.  

Σας περιμένουμε όλους στις 25 και 26 Ιουνίου στην πόλη μας για ένα γόνιμο και ευχάριστο τριήμερο. 

Ο Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 

Δημήτριος Μικρούλης

 

 

ΧΑΡΤΗΣ - VENUE