Loading

03 - 04 Σεπτεμβρίου 2021

Arrhythmias Update 2021

Arrhythmias Update 2021

Η 3η Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ και η Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία διοργανώνουν το συνέδριο Arrhythmias Update 2021, με διεθνή συμμετοχή, στις 3-4 Σεπτεμβρίου 2021, στο Makedonia Palace Θεσσαλονίκης. 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, μπορείτε να συμμετέχετε στο συνέδριο με φυσική παρουσία ή να δείτε τη ζωντανή ροή του στις 03-04 Σεπτεμβρίου 2021


Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής αποκτάτε πρόσβαση στη live μετάδοση, δεν χρειάζεται η χρήση κωδικών εισόδου. Σε περίπτωση που συνδεθείτε από διαφορετική συσκευή ή browser, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής με το ίδιο email.

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος καλέστε στο 2118002770 (εσωτ. 318), 2310474400 (εσωτ. 300), email: 
[email protected].
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Στο Συνέδριο χορηγούνται 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
 
Η καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης γίνεται κατά τη φυσική σας παρουσία ή/και με διαδικτυακή παρακολούθηση.

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα είναι διαθέσιμα από τo Σάββατο 03/09/2021 στη σελίδα www.livemedia.gr/au21.

 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι /σες
Μετά την ιδιαίτερα επιτυχή πορεία των προηγούμενων διοργανώσεων της 3ης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, θα θέλαμε και εφέτος να σας προσκαλέσουμε στο Συνέδριο με τίτλο "Arrhythmias Update 2021” που θα γίνει στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE, την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021, με υβριδικό τρόπο, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας.

Η ιατρική προσέγγιση αλλάζει στις μέρες μας. Η χρήση εξατομικευμένων πλέον τεχνικών που βασίζονται στη γενετική, αλλά και την πληροφορική έχει μπει στην καθημερινότητα μας. Η τεχνητή νοημοσύνη και οι μεγάλες βάσεις δεδομένων επέτρεψαν τη δημιουργία «ευφυών» αλγορίθμων που μπορούν να προβλέψουν τον επιπολασμό παθήσεων στον γενικό πληθυσμό, να βοηθήσουν στη διάγνωση παθήσεων και να προτείνουν την πιο κατάλληλη θεραπεία. Η τεχνολογία αυτή υπάρχει και εξελίσσεται και στον τόπο μας, και επιστήμονες που συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη τους θα κάνουν τις σχετικές ενημερώσεις.

Ακόμη θα συζητηθούν σε κοινές συνεδριάσεις με την Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Holter και Αναίμακτης Ηλεκτροκαρδιογραφίας (International Society for Holter and Non Invasive Electroctrocardiology - ISHNE) φλέγοντα θέματα που απασχολούν όλους μας.

Στο παρόν συνέδριο προβλέπονται και τρία κλινικά φροντιστήρια: ένα αφορά την εισαγωγή στην επιστήμη της Γενετικής, ένα αφορά την εξοικείωση νεότερων συναδέλφων με τον προγραμματισμό και ανάλυση προβλημάτων εμφυτευμένων συσκευών (βηματοδοτών, απινιδωτών), και το τρίτο στην ανατομία της καρδιάς και την παρουσίαση σε παρασκευάσματα σε πραγματικό χρόνο των διαφόρων περιοχών που σχετίζονται με την αρρυθμιογέννεση.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο των αρίστων στον τομέα τους από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί εγγύηση, ώστε αυτή η εκδήλωση να μην εξελιχθεί σε μία στείρα παράθεση δεδομένων.

Ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας, προσδοκώντας σε μία ολοκληρωμένη και πρακτική παρουσίαση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Βασίλειος Π. Βασιλικός
MD, FACC, FESC
Καθηγητής Καρδιολογίας
Διευθυντής 3ης Καρδιολογικής Κλινικής ΑΠΘ


ΧΑΡΤΗΣ - VENUE