Loading

11 - 15 Νοεμβρίου 2015

29ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

29ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15.11.2015
Μετά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικός περίπατος διάρκειας μίας ώρας στη Νέα Παραλία, με συμμετοχή ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και ιατρών (αναχώρηση στις 13:30 μπροστά από το ξενοδοχείο Makedonia Palace). Συμμετέχουν: Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ
Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να εγγραφείτε στο συνέδριο συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής.


Ειδικότητα
 έως την
18η Σεπτεμβρίου 2015
 από την
19η Σεπτεμβρίου 2015
 Ειδικοί Ιατροί 80 100
 Ειδικευόμενοι Ιατροί 30 40
 Παραϊατρικό Προσωπικό 20 30
 Φοιτητές Ιατρικής ΔωρεάνΔωρεάν
 Φοιτητές άλλων ειδικοτήτων 10 10


ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ
Η εξόφληση της εγγραφής γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους στην εταιρία ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ Α.Ε. Στην αιτιολογία θα πρέπει να φαίνεται το όνομα του συμμετέχοντα και ο τίτλος του Συνεδρίου, ενώ το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail [email protected] ή στο φαξ 2310-801.454

Α. Κατάθεση σε τράπεζα Eurobank
Δικαιούχος: ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρ. Λογ.: 0026.0014.21.0200259900 | IBAN: GR93 0260 0140 0002 1020 0259 900

Β. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω LivePay της Eurobank
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος LivePay της τράπεζας Eurobank.

Γ. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του Paypal.

Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.

BARCODE
Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής, λαμβάνετε στο e-mail σας την επιβεβαίωση η οποία περιλαμβάνει και τον κωδικό barcode. Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός για εσάς.

Εκτυπώστε το e-mail αυτό και χρησιμοποιήστε τον κωδικό barcode για την καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης κατά την είσοδο και έξοδό σας στην αίθουσα του Συνεδρίου. Αυτό θα σας διευκολύνει κατά τις πρώτες ώρες του Συνεδρίου έως ότου περάσετε από τη γραμματεία για να παραλάβετε το επίσημο καρτελάκι σας.

Προσοχή! Η παραλαβή της κάρτας με το barcode από τη γραμματεία είναι απαραίτητη. Η αποστολή του barcode μέσω email, σας διευκολύνει να αποφύγετε την αναμονή της γραμματείας σε ώρες αιχμής. Η παραλαβή του πιστοποιητικού δεν πραγματοποιείται εάν δεν έχετε παραλάβει το επίσημο καρτελάκι από τη γραμματεία κι εάν δεν έχετε τακτοποιήσει το κόστος της εγγραφής σας.


ΔΙΑΜΟΝΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ενδεικτικά διαθέσιμα ξενοδοχεία:

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΤΙΜΗ / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ 
 *Makedonia Palace 140
 *Electra Palace 140
 *Mediterranean 140
 *Daios 140
 *The MET140
 Porto Palace 140
 City 140
 *Excelsior 140
 Egnatia Palace 120
 Holiday Inn 120
 Queen Olga 110
 Capsis Hotel 120
 Nikopolis 140
 ABC 105
 *Hyatt Regency  140

Καθ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα πραγματοποιεί δρομολόγια από όλα τα ξενοδοχεία προς το συνεδριακό ξενοδοχείο και αντίστροφα.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται το πρωινό και όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν δίκλινα δωμάτια για χρήση μονοκλίνου.

Για κρατήσεις δωματίων και αεροπορικών εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected]

Για ομαδικές κρατήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σχετικό αρχείο excel.

Τα ξενοδοχεία τα οποία παρουσιάζονται με *, πιθανών να χρειάζονται κόστος συμμετοχής στη διανυκτέρευση από το συμμετέχοντα, ανάλογα τον τύπο του δωματίου.

ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε στο χάρτη το συνεδριακό ξενοδοχείο, το ξενοδοχείο που διαμένετε και ορισμένα σημαντικά σημεία για τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Μόνο ηλεκτρονική υποβολή.

Οι εργασίες θα υποβληθούν αποκλειστικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα του Εντύπου Περίληψης.

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ: 20/09/2015
Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες.

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων
Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν μέγιστο αριθμό λέξεων 400 και να είναι γραμμένες με το πρόγραμμα Word. Εργασίες με περισσότερες των 400 λέξεων θα απορρίπτονται αυτόματα. Η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή (π.χ. Arial Greek) και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 (π.χ. Arial Greek 10’).

Οι εργασίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:

Τίτλος περίληψης (με κεφαλαία γράμματα). Σύντομος τίτλος και να αναφέρεται στο περιεχόμενο της περίληψης.
Συγγραφείς (με πεζά γράμματα). Σε κάθε περίληψη μπορούν να αναφέρονται έως 8 συγγραφείς. Το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία πρέπει να είναι υπογραμμισμένο. Σε περίπτωση δεύτερου παρουσιαστή πρέπει το όνομά του να είναι υπογραμμισμένο και γραμμένο με πλάγια γράμματα.
Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα). Πρέπει να αναφέρεται η Κλινική, το Νοσοκομείο και η Πόλη.

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής:

  • Εισαγωγή, Σκοπός
  • Υλικό και Μέθοδοι
  • Αποτελέσματα
  • Συμπεράσματα


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα του Εντύπου Περίληψης
, με συνημμένη την περίληψη και το καταθετήριο της τράπεζας με την εξόφληση των εγγραφών στο Συνέδριο όλων των συγγραφέων που συμμετέχουν σε εργασίες. Εφόσον ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα πληρώσει μία μόνο συμμετοχή. Ο υπεύθυνος συγγραφέας θα λάβει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής σας.

Εφόσον κατατεθεί η περίληψη της εργασίας, αλλαγές και διορθώσεις δεν γίνονται δεκτές. Εντός τριών ημερών ο υπεύθυνος συγγραφέας λαμβάνει e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής σας. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει μόνο ο υπεύθυνος συγγραφέας μέσω email, ο οποίος θα πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσής του σε ιδιαίτερη σελίδα (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, fax, διεύθυνση κατοικίας).

Όλες οι περιλήψεις των εργασιών που θα γίνουν δεκτές για παρουσίαση στο Συνέδριο, θα δημοσιευθούν σε τεύχος / 2015 του περιοδικού της Δ.Ε.Β.Ε. «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

Για την υποβολή εργασιών στο Συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή όλων των συγγραφέων της εργασίας. Εφόσον ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα ολοκληρώσει μία μόνο εγγραφή στο Συνέδριο.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Θα βραβευθούν τρεις (3) εργασίες, οι οποίες θα δημοσιευθούν σε τεύχος/2015 του περιοδικού της Δ.Ε.Β.Ε. «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Οι εργασίες προς βράβευση θα πρέπει να υποβληθούν σε πλήρη μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες συγγραφής των εργασιών που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Επίσης, θα πρέπει οι συγγραφείς να αποδεχθούν τη δημοσίευση της εργασίας στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το ηλεκτρονικό αρχείο που θα συνοδεύσει την παρουσίαση θα πρέπει να παραδίδεται στη γραμματεία μία ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας για να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος.


ΔΙΑΜΟΝΕΣ
Για κρατήσεις δωματίων στα πλαίσια του συνεδρίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Medevents.gr στο τηλέφωνο 2310-474.400 ή στο e-mail [email protected].


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το δίπλωμα συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, κατόπιν επίδειξης της κονκάρδας. Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 22 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 20 ώρες (εξαιρούνται τα Δορυφορικά Συμπόσια & οι Δορυφορικές Διαλέξεις), σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΦ.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται με τη χρήση συστήματος barcode κατά την είσοδο και έξοδο των συμμετεχόντων στην αίθουσα του Συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ελέγχουν το χρόνο παρακολούθησης αυτόματα σε κάθε είσοδο και έξοδο τους.


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του συνεδρίου, επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Κανάλι της ΔΕΒΕ και το Livemedia. Τα video και οι φωτογραφίες του Συνεδρίου θα παραμείνουν αποθηκευμένα και μετά το πέρας του Συνεδρίου.