Loading

16 - 20 Νοεμβρίου 2016

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Για να εκτυπώσετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης του Συνεδρίου πατήστε εδώ και χρησιμοποιήστε το barcode σας.ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Η Τελετή Έναρξης του 30ου Επετειακού Πανελλήνιου Συνεδρίου της Δ.Ε.Β.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 - 22:30 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Δείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Εγγραφείτε στην Τελετή Έναρξης και εκτυπώστε το email επιβεβαίωσης με το barcode για την είσοδό σας στην εκδήλωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση έντυπης πρόσκλησης ή του email επιβεβαίωσης από την ηλεκτρονική σας εγγραφή.ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα για το κοινό με θέμα: "Σακχαρώδης Διαβήτης: Τρόπος Ζωής" την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις 10:30 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace Θεσσαλονίκη.

Πρόσκληση

Μετά το πέρας της Ημερίδας θα πραγματοποιθεί Ποδηλατοδρομία με σύνθημα "Ποδήλατο για τον Διαβήτη" στις 12:30 στη Νέα Παραλία με αφετηρία το Makedonia Palace. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.


ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση των συνέδρων με λεωφορείο από τα σημεία διαμονής τους στο συνεδριακό ξενοδοχείο και αντίστροφα. Με βάση το ξενοδοχείο διαμονής σας, ενημερωθείτε για τα δρομολόγια:

Α' Δρομολόγιο
Holiday Inn - Anatolia - Capsis Hotel - Egnatia Palace - Olympia - Makedonia Palace

Β' Δρομολόγιο
The Met - Porto Palace - Bristol - Mediterranean - City Hotel - Excelsior Hotel - Le Palace - Electra Palace - Makedonia Palace

Γ' Δρομολόγιο
Hyatt Hotel - Nikolpolis Hotel - Queen Olga - Makedonia Palace


ΧΑΡΤΗΣ - Δείτε στο χάρτη τα ξενοδοχείαΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Συνεδρίου με δυνατότητα πρόσβασης από κινητές συσκευές.

Μέσω του Ηλεκτρονικού Προγράμματος διαμορφώστε το προσωπικό σας πρόγραμμα παρακολούθησης και αξιολογήστε και σχολιάστε τα sessions και τις ομιλίες του Συνεδρίου.
 ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.


 Ειδικότητα
 έως την
19η Σεπτεμβρίου 2016
 από την
20η Σεπτεμβρίου 2016
  Ειδικοί Ιατροί 80 €
 100 €
  Ειδικευόμενοι Ιατροί 30 €
 40 €
  Παραϊατρικό Προσωπικό 20 € 30 €
  Φοιτητές Ιατρικής ΔωρεάνΔωρεάν
  Φοιτητές άλλων ειδικοτήτων 10 € 10 €


ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ
Η εξόφληση της εγγραφής γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους στην εταιρία ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ Α.Ε. Στην αιτιολογία θα πρέπει να φαίνεται το όνομα του συμμετέχοντα και ο τίτλος του Συνεδρίου, ενώ το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail [email protected] ή στο φαξ 2310-801.454

Α. Κατάθεση σε τράπεζα Eurobank
Δικαιούχος: ΙΝΒΕΝΤΙΚΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρ. Λογ.: 0026.0014.21.0200259900 | IBAN: GR93 0260 0140 0002 1020 0259 900

Β. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω LivePay της Eurobank
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος LivePay της τράπεζας Eurobank.

Γ. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του Paypal.

Τα έξοδα συμμετοχής δεν επιστρέφονται.
 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το ηλεκτρονικό αρχείο που θα συνοδεύσει την παρουσίαση θα πρέπει να παραδίδεται στη γραμματεία μία ώρα πριν από την έναρξη του session που συμμετέχετε ώστε να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος. BARCODE
Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής, λαμβάνετε στο e-mail σας την επιβεβαίωση η οποία περιλαμβάνει και τον κωδικό barcode. Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός για εσάς.
Εκτυπώστε το e-mail αυτό και χρησιμοποιήστε τον κωδικό barcode για την καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης κατά την είσοδο και έξοδό σας στην αίθουσα του Συνεδρίου. Αυτό θα σας διευκολύνει κατά τις πρώτες ώρες του Συνεδρίου έως ότου περάσετε από τη γραμματεία για να παραλάβετε το επίσημο καρτελάκι σας.
Προσοχή! Η παραλαβή της κάρτας με το barcode από τη γραμματεία είναι απαραίτητη. Η αποστολή του barcode μέσω email, σας διευκολύνει να αποφύγετε την αναμονή της γραμματείας σε ώρες αιχμής. Η παραλαβή του πιστοποιητικού δεν πραγματοποιείται εάν δεν έχετε παραλάβει το επίσημο καρτελάκι από τη γραμματεία κι εάν δεν έχετε τακτοποιήσει το κόστος της εγγραφής σας. ΔΙΑΜΟΝΕΣ
Για κρατήσεις δωματίων στα πλαίσια του συνεδρίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Medevents.gr στο τηλέφωνο 2310-474.400 ή στο e-mail [email protected]. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το δίπλωμα συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, κατόπιν επίδειξης της κονκάρδας. Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 22 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 20 ώρες (εξαιρούνται τα Δορυφορικά Συμπόσια & οι Δορυφορικές Διαλέξεις), σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΦ.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται με τη χρήση συστήματος barcode κατά την είσοδο και έξοδο των συμμετεχόντων στην αίθουσα του Συνεδρίου. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ελέγχουν το χρόνο παρακολούθησης αυτόματα σε κάθε είσοδο και έξοδο τους. ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά και on demand το συνέδριο, επισκεφθείτε το διαδικτυακό κανάλι Livemedia. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Μόνο ηλεκτρονική υποβολή.

Οι εργασίες θα υποβληθούν αποκλειστικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα του Εντύπου Περίληψης.

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ: 20/09/2016
Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες.

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων
Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν μέγιστο αριθμό λέξεων 400 και να είναι γραμμένες με το πρόγραμμα Word. Εργασίες με περισσότερες των 400 λέξεων θα απορρίπτονται αυτόματα. Η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή (π.χ. Arial Greek) και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 (π.χ. Arial Greek 10’).

Οι εργασίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:

Τίτλος περίληψης (με κεφαλαία γράμματα).
Σύντομος τίτλος και να αναφέρεται στο περιεχόμενο της περίληψης.
Συγγραφείς (με πεζά γράμματα). Σε κάθε περίληψη μπορούν να αναφέρονται έως 8 συγγραφείς. Το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία πρέπει να είναι υπογραμμισμένο. Σε περίπτωση δεύτερου παρουσιαστή πρέπει το όνομά του να είναι υπογραμμισμένο και γραμμένο με πλάγια γράμματα.
Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα). Πρέπει να αναφέρεται η Κλινική, το Νοσοκομείο και η Πόλη.

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής:

  • Εισαγωγή, Σκοπός
  • Υλικό και Μέθοδοι
  • Αποτελέσματα
  • Συμπεράσματα


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα του Εντύπου Περίληψης
, με συνημμένη την περίληψη και το καταθετήριο της τράπεζας με την εξόφληση της εγγραφής στο Συνέδριο ενός από τους συγγραφείς που συμμετέχουν στην εργασία. Εφόσον ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα πληρώσει μία μόνο συμμετοχή. Ο υπεύθυνος συγγραφέας θα λάβει email επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής σας.

Εφόσον κατατεθεί η περίληψη της εργασίας, αλλαγές και διορθώσεις δεν γίνονται δεκτές. Εντός τριών ημερών ο υπεύθυνος συγγραφέας λαμβάνει e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της περίληψής σας. Επιβεβαίωση για την αποδοχή ή απόρριψη της εργασίας θα λάβει μόνο ο υπεύθυνος συγγραφέας μέσω email, ο οποίος θα πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσής του σε ιδιαίτερη σελίδα (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, fax, διεύθυνση κατοικίας).

Όλες οι περιλήψεις των εργασιών που θα γίνουν δεκτές για παρουσίαση στο Συνέδριο, θα δημοσιευθούν σε τεύχος 2016 του περιοδικού της Δ.Ε.Β.Ε. «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

Για την υποβολή εργασιών στο Συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή ενός από τους συγγραφείς που συμμετέχουν στην εργασία. Εφόσον ένας συγγραφέας συμμετέχει σε περισσότερες από μία εργασίες θα ολοκληρώσει μία μόνο εγγραφή στο Συνέδριο.