Γιατί Medevents;

Για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες: το τμήμα του Medevents.gr υπόσχεται και φέρει εις πέρας διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών χάρη στο ολοκληρωμένο συγκρότημα υπηρεσιών που έχει αναπτύξει η εταιρία INVENTICS. Το Medevents.gr μπορεί να απογειώσει τις κλασικές υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με τη βοήθεια του Livemedia.gr και τις προηγμένες υπηρεσίες ζωντανών μεταδόσεων και αποθήκευσης δεδομένων μέσω Internet. Παράλληλα με τη συνδρομή του Neoweb.gr πλαισιώνει μια σύγχρονη διοργάνωση με ηλεκτρονικές υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, όπως online διαχείριση εγγραφών, εργασιών και κρατήσεων, καθώς και CMS ιστοσελίδων.

Για το ομαδικό πνεύμα: τα μέλη της ομάδας του Medevents.gr συνεργάζονται πάντα εναρμονισμένα με κοινό παρονομαστή την επιτυχία του έργου, αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλεπιδρούν χαρίζοντας στους πελάτες τους ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Για την υψηλή απόδοση: χάρη στην ανεμπόδιστη και αρμονική αυτή διατμηματική συνεργασία μεγιστοποιείται η ταχύτητα και η ποιότητα των αποτελεσμάτων για τον πελάτη, καθώς η πληροφορία δεν χάνεται σε δαιδαλώδεις διαδρόμους επικοινωνίας ανεξάρτητων και πολλές φορές μη συμβατών εξωτερικών συνεργατών. Αντιθέτως, η εξοικονόμηση χρόνου και η ολοκληρωμένη εσωτερική διαχείριση ενός έργου καταφέρνει να ελαχιστοποιεί το κόστος και τα παράπλευρα έξοδα μιας διοργάνωσης.

Για την εξειδικευμένη γνώση: το Medevents.gr οφείλει την επιτυχημένη του πορεία στην πολύχρονη εμπειρία, την άρτια και διαρκή κατάρτιση και τεχνογνωσία των στελεχών του. Πρόκειται για νέους και ταλαντούχους ανθρώπους με σπουδές σε κλάδους τουριστικών επαγγελμάτων, μάρκετινγκ και τεχνολογίας και ανήσυχο πνεύμα γύρω από τις σύγχρονες εξελίξεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της Υγείας με ανελλιπή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου και συχνές επισκέψεις στον ΕΟΦ εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση αλλαγών στις διαδικασίες και τους κανονισμούς.

Case studies

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ

Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος
15/3/2012 - 17/3/2012 | Hyatt Regency  |  Θεσσαλονίκη

2o ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
20/4/2012 - 22/4/2012 | The Met Hotel  |  Θεσσαλονίκη

3ο ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
29/6/2012 - 2/7/2012 |  |  Τραπεζούντα, Τουρκία

2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINIMAL INVASIVE EXTRACORPOREAL TECHNOLOGIES (MiECT)

MiECTiS
9/6/2016 - 11/6/2016 | ATHENS CONCERT HALL  |  ATHENS

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.)
8/11/2017 - 12/11/2017 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2nd EXPERTS “LIVE” WORKSHOP 2010

EURO CTO CLUB
15/10/2010 - 16/10/2010 | HYATT REGENCY HOTEL  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Το 17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
1ο Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς | Επιτραπέζια Ελιά: Αναζητώντας την Καινοτομία - Ανακαλύπτοντας Νέες Τάσεις
Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018 στο Κέντρο Ελιάς Κρίνος, του Perrotis College εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών
Το 7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών που διοργανώθηκε από το Διαγνωστικό Θεραπευτήριο Κέντρο Αθηνών Υγεία, πραγματοποιήθηκε στις 18-19/05/2018 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη
Το 3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη που διοργανώθηκε από το Imperial College London Department of Echocardiology, Hammersmith Hospital, πραγματοποιήθηκε στις 17-19/05/2018 στο Hilton, στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.