Ιστορική Αναδρομή

2003 –το Medevents.gr συστήνεται ως ανεξάρτητο τμήμα της INVENTICS A.E., με αυτόνομες υπηρεσίες που αφορούν στη διοργάνωση εξειδικευμένων επιστημονικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Από το 1ο κιόλας έτος της ίδρυσής του, το Medevents.gr ξεχωρίζει για τις εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας που αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας. Το 6o Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ηχωκαρδιογραφίας είναι η πρώτη του διοργάνωση, για λογαριασμό της Καρδιολογικής Εταιρίας Β. Ελλάδος και διεξάγεται στις 16 - 17 Ιανουαρίου 2003, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.
Έκτοτε και για τα τελευταία 8 χρόνια, η Καρδιολογική Εταιρία Β. Ελλάδος εμπιστεύεται συστηματικά την INVENTICS και το Medevents.gr για κάθε της διοργάνωση.


2005
– μετά από 2 μόλις χρόνια λειτουργίας διοργανώνει πανελλήνιο συνέδριο 1.500 ατόμων με εξαιρετική επιτυχία. Πρόκειται για το 25o Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας, για λογαριασμό της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας, που λαμβάνει χώρα στις 5 - 8 Οκτωβρίου 2005,στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.
Την ίδια χρονιά εμπλουτίζει τον τεχνικό του εξοπλισμό με το πρώτο εξειδικευμένο λογισμικό πρόγραμμα διαχείρισης εκδηλώσεων Congress V1.0, το οποίο ανέπτυξε η INVENTICS.


2008
– έπειτα από 6 χρόνια λειτουργίας διοργανώνει το 1ο του Διεθνές Συνέδριο με συμμετοχές επιστημόνων από την Ευρώπη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους προσκεκλημένους. Πρόκειται για το 8ο Διεθνές Συνέδριο "New Trends In Cardiology" της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ., που λαμβάνει χώρα στις 17 - 19 Απριλίου 2008, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη.


2009
– τον Ιανουάριο υιοθετεί την πρωτοποριακή μέθοδο διαχείρισης των συνέδρων με σύστημα Barcode για την καταμέτρηση των παρουσιών και των ωρών παρακολούθησης και την απόκτηση των μορίων της επιστημονικής εκδήλωσης.


2010
– το Δεκέμβριο το Medevents.gr ενισχύει το λογισμικό του εξοπλισμό με την απόκτηση του Reservationssystem. Το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να καταγράφει τις ημερομηνίες διαμονής των συμμετεχόντων, τις ώρες άφιξης και αναχώρησής τους, καθώς επίσης και τις ώρες που έχει προγραμματιστεί η μετάβασή τους στο αεροδρόμιο ή άλλο εθνικό μεταφορέα. Παράλληλα στο σύστημα καταγράφονται όλα τα στοιχεία των συνέδρων, γεγονός που διευκολύνει την άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτησή τους.


2011
– τον Ιούνιο του 2011 το Medevents.gr αναβαθμίζει το σύστημα Congress V1.0 σε V2.0. Το νέο σύστημα καταγράφει τα στοιχεία συμμετεχόντων σε μια ενιαία βάση δεδομένων, ενώ έχει πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες και συνδυαστικά, δίνοντας αυτόματες αναφορές με στατιστικά στοιχεία γύρω από την ειδικότητα των συμμετεχόντων, τον τόπο προέλευσης, την ημερομηνία προσέλευσής τους στο συνέδριο, καθώς επίσης και τον χρόνο παραμονής τους στην αίθουσα.

Το Σεπτέμβριο το Medevents.gr ανακοινώνει τη δημιουργία του ανανεωμένου του διαδικτυακού κόμβου. Η νέα ιστοσελίδα του τμήματος διαθέτει φιλικό προς τον επισκέπτη μενού πλοήγησης, ανανεωμένα και επίκαιρα κείμενα και ευκολότερη πρόσβαση και χρήση των online υπηρεσιών, όπως οι ηλεκτρονικές φόρμες. Παράλληλα, έχει εισάγει νέα ενότητα που φιλοξενεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό των συνεδρίων. Επιπλέον υπάρχει καινούριο ημερολόγιο, όπου παρουσιάζονται τα επερχόμενα συνέδρια, τόσο του τμήματος, όσο και άλλων διοργανωτών.

Τον ίδιο μήνα τίθεται σε λειτουργία και νέο πρόγραμμα με το οποίο οι ενδιαφερόμενοι σύνεδροι θα μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους online και να αποστέλλουν τις εργασίες τους μέσα από ηλεκτρονική φόρμα, ειδικά διαμορφωμένη για την άμεση αποθήκευση της εργασίας στο σύστημα, χωρίς να χρειάζεται η αποστολή email.


2012 – Μεταξύ του πλήθους συνεδρίων που διοργανώνει τη συγκεκριμένη χρονιά, το Medevents.gr διοργανώνει τέλη Ιουνίου το 3ο Ελληνοτουρκικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στην Τραπεζούντα. 400 άτομα μεταφέρονται με μισθωμένες πτήσεις (charter) και 3 ημέρες επικοινωνούν επιστημονικά με Τούρκους συμμετέχοντες και ταξιδεύουν ως την Παναγία Σουμελά του Πόντου.


2016 – Τον Ιούνιο διοργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το “2nd International Symposium on Minimal Invasive Extracorporeal Technologies" με διεθνή συμμετοχή. Το σύνολο των υπηρεσιών Medevents και Livemedia χρησιμοποιήθηκε και ικανοποίησε το σύνολο των συμμετεχόντων και όσων το παρακολούθησαν από απόσταση.

Το Νοέμβριο η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας εμπιστεύεται για ακόμη μια χρονιά το Πανελλήνιο Συνέδριό της και τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυσή της. Το Medevents.gr διοργανώνει το 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο της Δ.Ε.Β.Ε. με απόλυτη επιστημονική επιτυχία και συμμετοχή πάνω από 1.800 συνέδρους. Ενώ παράλληλα γεμίζει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με 1.400 άτομα για την Τελετή Έναρξης του συνεδρίου με τη συμμετοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και τη συμβολή της Οσχήστρας και της Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, τη Χορωδία «Μελισσάνθη» του Δήμου Αλεξάνδρειας, την Ορχήστρα “Con Fuoco” του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης και τους σολίστ Έλσα Μουρατίδου και Ηλία Κατσόγιαννη. Για τον εορτασμό των 30 χρόνων της εταιρείας, το Medevents.gr διοργάνωσε Ποδηλατοδρομία στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης με συμμετοχή 400 ατόμων.

Case studies

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ

Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος
15/3/2012 - 17/3/2012 | Hyatt Regency  |  Θεσσαλονίκη

2o ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
20/4/2012 - 22/4/2012 | The Met Hotel  |  Θεσσαλονίκη

3ο ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
29/6/2012 - 2/7/2012 |  |  Τραπεζούντα, Τουρκία

2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINIMAL INVASIVE EXTRACORPOREAL TECHNOLOGIES (MiECT)

MiECTiS
9/6/2016 - 11/6/2016 | ATHENS CONCERT HALL  |  ATHENS

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.)
8/11/2017 - 12/11/2017 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2nd EXPERTS “LIVE” WORKSHOP 2010

EURO CTO CLUB
15/10/2010 - 16/10/2010 | HYATT REGENCY HOTEL  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

1st MiECT Update Meeting
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το 1ο MiECT Update Meeting που πραγματοποιηθήκε στις 1-2 Δεκεμβρίου 2017, στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.
31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στις 8-12 Νοεμβρίου 2017, στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.
38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο ΕΚΕ
Το 38ο Πανελλήνιο Επετειακό Συνέδριο ΕΚΕ ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 19-21 Οκτωβρίου 2017, Hilton, Αθήνα.
3ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο
Το 3ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Ρυθμολογικής Εταιρείας πραγματοποιήθηκε στις 29-30.9.2017 στο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.