Σκοπός

ΟΡΑΜΑ

Στόχος του Medevents.gr, μέσα από την ενασχόλησή του με το χώρο των συνεδρίων και εκδηλώσεων, είναι να καθιερωθεί ως κορυφαίος PCO (Professional Conference Organiser) του κλάδου με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της προοπτικής αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που διακρίνονται για τη χρήση και αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, την αξιοπιστία, τη δημιουργικότητα και για την εμμονή με την τελειότητα.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Αν θα έπρεπε να συνοψίσει κανείς σε μια φράση τη φιλοσοφία γύρω από την οποία συστάθηκε και λειτουργεί μέχρι σήμερα το Medevents.gr, τότε αυτή θα ήταν αδιαμφισβήτητα το πάθος για δουλειά και η εμμονή με την τελειότητα.

Γύρω από τη βασική αυτή αρχή και επιδίωξη, τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη του επενδύουν συστηματικά στην ανάπτυξη μηχανισμών κατανόησης των αναγκών των πελατών και της αγοράς και στο διαρκή εμπλουτισμό της τεχνογνωσίας για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Έτσι, στο Medevents.gr αισθάνονται υπερήφανοι για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην προσοχή στη λεπτομέρεια, στην αρτιότητα των παροχών, στη χρήση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Case studies

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

16o Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το "16o Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο", 25-27 Μαΐου 2017, στο Makedonia Palace στην Αθήνα.
6o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών
Το 6o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 12-13 Μαΐου 2017, Hilton, Αθήνα.
2o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη
Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη πραγματοποιήθηκε στις 4-6.5.2017 στο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
1st One-day Course in Interventional Pulmonology EBUS-TBNA: Exploring the Mediastinum
Οι φωτογραφίες και τα video του συνεδρίου είναι διαθέσιμα για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2017, στο αμφιθέατρο ΒΕΡΓΙΝΑ του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.