Σκοπός

ΟΡΑΜΑ

Στόχος του Medevents.gr, μέσα από την ενασχόλησή του με το χώρο των συνεδρίων και εκδηλώσεων, είναι να καθιερωθεί ως κορυφαίος PCO (Professional Conference Organiser) του κλάδου με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της προοπτικής αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που διακρίνονται για τη χρήση και αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, την αξιοπιστία, τη δημιουργικότητα και για την εμμονή με την τελειότητα.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Αν θα έπρεπε να συνοψίσει κανείς σε μια φράση τη φιλοσοφία γύρω από την οποία συστάθηκε και λειτουργεί μέχρι σήμερα το Medevents.gr, τότε αυτή θα ήταν αδιαμφισβήτητα το πάθος για δουλειά και η εμμονή με την τελειότητα.

Γύρω από τη βασική αυτή αρχή και επιδίωξη, τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη του επενδύουν συστηματικά στην ανάπτυξη μηχανισμών κατανόησης των αναγκών των πελατών και της αγοράς και στο διαρκή εμπλουτισμό της τεχνογνωσίας για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Έτσι, στο Medevents.gr αισθάνονται υπερήφανοι για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην προσοχή στη λεπτομέρεια, στην αρτιότητα των παροχών, στη χρήση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Case studies

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

Επιστημονική Ημερίδα "Σακχαρώδης Διαβήτης. Ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας"
Η Επιστημονική Ημερίδα "Σακχαρώδης Διαβήτης. Ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας" πραγματοποιήθηκε στις 28.1.2017 στο ΚΕ.Δ.Ε.Α στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Ε.Β.Ε.
Το 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο της Δ.Ε.Β.Ε. ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το συνέδριο και τις παράλληλες δράσεις για τα 30 χρόνια Δ.Ε.Β.Ε. 16-20 Νοεμβρίου 2016, Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη
Λήψη Κλινικών Αποφάσεων στις Καρδιαγγειακές Παθήσεις
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το συνέδριο "Λήψη Κλινικών Αποφάσεων στις Καρδιαγγειακές Παθήσεις", 11 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Νίκαιας-Πειραιά "Άγιος Παντελεήμων", Αθήνα.
Διαγνωστικές και Θεραπευτικές Τεχνικές στην Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα
Οι φωτογραφίες και τα video του συνεδρίου είναι διαθέσιμα για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο The MET στη Θεσσαλονίκη.