Προφίλ

Το Medevents.gr αποτελεί το τμήμα της INVENTICS A.E. που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εξειδικευμένων επιστημονικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Από το 2003 που συστάθηκε ως αυτόνομο τμήμα μέχρι και σήμερα μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών μπορούν να διοργανώσουν με απόλυτη επιτυχία συνέδρια, σεμινάρια, εταιρικές παρουσιάσεις, ημερίδες και εκδηλώσεις εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους οι οποίες συνοψίζονται στις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Καινοτόμες στρατηγικές μάρκετινγκ με αποτέλεσμα αύξηση στις εγγραφές των συμμετεχόντων και επιμέρους αύξηση στις χορηγίες.
  • Αυτοματοποίηση, επικαιροποίηση και διεκπεραίωση των διαδικασιών ΕΟΦ.
  • Πολυκαναλικό σύστημα επικοινωνίας (newsletter, email και sms campaign) για την αποτελεσματικότερη διαφημιστική προώθηση του συνεδρίου και των κύριων εκδηλώσεων του.
  • Διαχείριση των συνέδρων με σύστημα Barcode για την καταμέτρηση των παρουσιών και ωρών παρακολούθησης και την απόκτηση των μορίων της επιστημονικής εκδήλωσης.
  • Ζωντανή μετάδοση του συνεδρίου και των παράλληλων εκδηλώσεων μέσω διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου και άμεση αποθήκευση των videos του στο web.
  • Αποθήκευση του βιντεοσκοπημένου υλικού σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα (video channel) με διασύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης
  • Πανελλαδική προβολή στα Μ.Μ.Ε. με σύγχρονη παρακολούθηση και καταγραφή των αποτελεσμάτων.
  • Παραγωγή Multimedia DVD, το οποίο περιέχει όλα τα πρακτικά και τα video του συνεδρίου.
  • Ασύρματη δικτύωση ενδοεπικοινωνίας μεταξύ της γραμματείας του συνεδρίου και των υπόλοιπων συνεργατών.

Case studies

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

Επιστημονική Ημερίδα "Σακχαρώδης Διαβήτης. Ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας"
Η Επιστημονική Ημερίδα "Σακχαρώδης Διαβήτης. Ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας" πραγματοποιήθηκε στις 28.1.2017 στο ΚΕ.Δ.Ε.Α στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Ε.Β.Ε.
Το 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο της Δ.Ε.Β.Ε. ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το συνέδριο και τις παράλληλες δράσεις για τα 30 χρόνια Δ.Ε.Β.Ε. 16-20 Νοεμβρίου 2016, Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη
Λήψη Κλινικών Αποφάσεων στις Καρδιαγγειακές Παθήσεις
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το συνέδριο "Λήψη Κλινικών Αποφάσεων στις Καρδιαγγειακές Παθήσεις", 11 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Νίκαιας-Πειραιά "Άγιος Παντελεήμων", Αθήνα.
Διαγνωστικές και Θεραπευτικές Τεχνικές στην Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα
Οι φωτογραφίες και τα video του συνεδρίου είναι διαθέσιμα για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο The MET στη Θεσσαλονίκη.