FAQ Διοργανωτών

Στο Medevents.gr διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο χρησιμοποιεί και χειρίζεται άρτια υλικοτεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η πολυετής μας εμπειρία μάς δίνει την άνεση να ολοκληρώνουμε με επιτυχία ακόμη και εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως εκδηλώσεις σε απομακρυσμένους γεωγραφικούς προορισμούς, διοργανώσεις με περιορισμένους πόρους ή χαμηλό προϋπολογισμό. Στο Medevents.gr δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή επικοινωνία και προσοχή στη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και κατά τη διεξαγωγή αυτής. Αποστολή μας είναι να σκύβουμε πάνω από κάθε μας πελάτη σαν να είναι ο μοναδικός, αφιερώνοντάς του το χρόνο και την απερίσπαστη προσοχή μας.
Ένα ταξιδιωτικό γραφείο, ένα συνεδριακό κέντρο, ένα ξενοδοχείο ή ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων δεν μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη διοργάνωση ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης. Ένα PCO όμως, ειδικεύεται σε κάθε πτυχή της διοργάνωσης και του συντονισμού, με πλήρη ευθύνη για τον έλεγχο του προϋπολογισμού και τη διασύνδεση, όταν είναι αναγκαίο, όλων των άλλων προμηθευτών συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται παραπάνω.
Το PCO δεν αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο. Ο διοργανωτής είναι αυτός που διατηρεί τον πλήρη έλεγχο του συνεδρίου. Αρχικά το PCO συζητάει τους σκοπούς και τους στόχους της εκδήλωσης με το διοργανωτή. Ουσιαστικά όμως, ο διοργανωτής αποφασίζει ενώ το PCO ασκεί συμβουλευτικό και διεκπεραιωτικό ρόλο. Ο διοργανωτής εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο του προγράμματος, αλλά το PCO μπορεί να δώσει την πλήρη διοικητική και τεχνική υποστήριξη στη διαχείρισή του.
Οι υπηρεσίες ενός PCO αποδεδειγμένα εξοικονομούν χρήματα στο διοργανωτή, καθώς ενσωματώνουν όλα τα έξοδα logistics στις υπηρεσίες τους, εξασφαλίζουν έσοδα μέσω χορηγιών και διασφαλίζουν την εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα σε κόστος – ποιότητα.

Case studies

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

Επιστημονική Ημερίδα "Σακχαρώδης Διαβήτης. Ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας"
Η Επιστημονική Ημερίδα "Σακχαρώδης Διαβήτης. Ένα σύγχρονο πρόβλημα υγείας" πραγματοποιήθηκε στις 28.1.2017 στο ΚΕ.Δ.Ε.Α στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Ε.Β.Ε.
Το 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο της Δ.Ε.Β.Ε. ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το συνέδριο και τις παράλληλες δράσεις για τα 30 χρόνια Δ.Ε.Β.Ε. 16-20 Νοεμβρίου 2016, Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη
Λήψη Κλινικών Αποφάσεων στις Καρδιαγγειακές Παθήσεις
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το συνέδριο "Λήψη Κλινικών Αποφάσεων στις Καρδιαγγειακές Παθήσεις", 11 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Νίκαιας-Πειραιά "Άγιος Παντελεήμων", Αθήνα.
Διαγνωστικές και Θεραπευτικές Τεχνικές στην Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα
Οι φωτογραφίες και τα video του συνεδρίου είναι διαθέσιμα για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο The MET στη Θεσσαλονίκη.