FAQ Διοργανωτών

Στο Medevents.gr διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο χρησιμοποιεί και χειρίζεται άρτια υλικοτεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η πολυετής μας εμπειρία μάς δίνει την άνεση να ολοκληρώνουμε με επιτυχία ακόμη και εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως εκδηλώσεις σε απομακρυσμένους γεωγραφικούς προορισμούς, διοργανώσεις με περιορισμένους πόρους ή χαμηλό προϋπολογισμό. Στο Medevents.gr δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή επικοινωνία και προσοχή στη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και κατά τη διεξαγωγή αυτής. Αποστολή μας είναι να σκύβουμε πάνω από κάθε μας πελάτη σαν να είναι ο μοναδικός, αφιερώνοντάς του το χρόνο και την απερίσπαστη προσοχή μας.
Ένα ταξιδιωτικό γραφείο, ένα συνεδριακό κέντρο, ένα ξενοδοχείο ή ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων δεν μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη διοργάνωση ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης. Ένα PCO όμως, ειδικεύεται σε κάθε πτυχή της διοργάνωσης και του συντονισμού, με πλήρη ευθύνη για τον έλεγχο του προϋπολογισμού και τη διασύνδεση, όταν είναι αναγκαίο, όλων των άλλων προμηθευτών συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται παραπάνω.
Το PCO δεν αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο. Ο διοργανωτής είναι αυτός που διατηρεί τον πλήρη έλεγχο του συνεδρίου. Αρχικά το PCO συζητάει τους σκοπούς και τους στόχους της εκδήλωσης με το διοργανωτή. Ουσιαστικά όμως, ο διοργανωτής αποφασίζει ενώ το PCO ασκεί συμβουλευτικό και διεκπεραιωτικό ρόλο. Ο διοργανωτής εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο του προγράμματος, αλλά το PCO μπορεί να δώσει την πλήρη διοικητική και τεχνική υποστήριξη στη διαχείρισή του.
Οι υπηρεσίες ενός PCO αποδεδειγμένα εξοικονομούν χρήματα στο διοργανωτή, καθώς ενσωματώνουν όλα τα έξοδα logistics στις υπηρεσίες τους, εξασφαλίζουν έσοδα μέσω χορηγιών και διασφαλίζουν την εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα σε κόστος – ποιότητα.

Case studies

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ

Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος
15/3/2012 - 17/3/2012 | Hyatt Regency  |  Θεσσαλονίκη

2o ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
20/4/2012 - 22/4/2012 | The Met Hotel  |  Θεσσαλονίκη

3ο ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
29/6/2012 - 2/7/2012 |  |  Τραπεζούντα, Τουρκία

2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINIMAL INVASIVE EXTRACORPOREAL TECHNOLOGIES (MiECT)

MiECTiS
9/6/2016 - 11/6/2016 | ATHENS CONCERT HALL  |  ATHENS

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.)
8/11/2017 - 12/11/2017 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2nd EXPERTS “LIVE” WORKSHOP 2010

EURO CTO CLUB
15/10/2010 - 16/10/2010 | HYATT REGENCY HOTEL  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Το 17ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
1ο Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς | Επιτραπέζια Ελιά: Αναζητώντας την Καινοτομία - Ανακαλύπτοντας Νέες Τάσεις
Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς πραγματοποιήθηκε στις 24-26/05/2018 στο Κέντρο Ελιάς Κρίνος, του Perrotis College εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών
Το 7o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών που διοργανώθηκε από το Διαγνωστικό Θεραπευτήριο Κέντρο Αθηνών Υγεία, πραγματοποιήθηκε στις 18-19/05/2018 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη
Το 3o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη που διοργανώθηκε από το Imperial College London Department of Echocardiology, Hammersmith Hospital, πραγματοποιήθηκε στις 17-19/05/2018 στο Hilton, στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.