Στελέχη

Στάθης Παρχαρίδης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Inventics

Ιδρυτής, βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της INVENTICS Α.Ε. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάνατζμεντ και την Επιχειρησιακή Έρευνα και διδακτορικό τίτλο στην Οικονομική Επιστήμη. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Inventics εδώ και 15 χρόνια, με εμπειρία στην οργάνωση συνεδρίων και τη ζωντανή μετάδοση εκδηλώσεων μέσω διαδικτύου.
Δήμητρα Βαβλούκη
Υπεύθυνη Medevents.gr 

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ICBS College και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις στο Mediterranean College. Έχει δεκαετή εμπειρία στη οργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων και διαχειρίζεται το τμήμα Medevents.gr.
 
 Αργυρώ Μαυρίδου
Συντονισμός Medevents.gr και Γραμματειακή Υποστήριξη
 
Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, στο Royall Holloway University του Λονδίνου. Εργάζεται στην οργάνωση συνεδρίων και ασχολείται με την επικοινωνία με τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες των συνεδρίων, καθώς και το συντονισμό των εργασιών.
Δώρα Σαλτσίδου
Γραμματειακή Υποστήριξη και Συντονισμός Medevents.gr

Σπούδασε Οικονομικά στο ΑΠΘ και συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Logistics στο ΑΠΘ. Έχει 6 χρόνια εμπειρία στη οργάνωση συνεδρίων και ασχολείται με την επικοινωνία με τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες των συνεδρίων, καθώς και το συντονισμό των εργασιών.
Μαργαρίτα Παπαγεωργίου
Διαχείριση Νέων Media και Κοινωνικών Δικτύων

Σπούδασε Οικονομικά στο ΑΠΘ και συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές στα Χρηματοοικονομικά και Χρηματοοικονομικά Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Greenwich. Με εμπειρία 5 ετών στο τμήμα Inernet, ασχολείται με τη διαχείριση του site και των πληροφοριακών συστημάτων του Medevents.gr.
Ρία Ξανθοπούλου
Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών στο ICBS College. Έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας σε ανώνυμες εταιρίες (Α.Ε.). Ασχολείται με την οικονομική διαχείριση των συνεδρίων.
Κατερίνα Βιλιανιώτη
Υπεύθυνη Τουριστικών

Έχει 22 χρόνια εμπειρία στον τουριστικό κλάδο και είναι κάτοχος του πτυχίου IATA/UFTAA με αριστείο. Κατέχει, επίσης, διπλώματα από τα συστήματα Amadeus, Sabre και Galileo.

Case studies

30ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
16/11/2016 - 20/11/2016 | MAKEDONIA PALACE  |  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία Νέα

Mία Ιστορία της Θεσσαλονίκης | Οι Εβραίοι και το Ολοκαύτωμα

Δείτε το Video : Με αφορμή τα 75 χρόνια μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τις...

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στο ESC Cardiology Quiz

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την ελληνική ομάδα του ΑΧΕΠΑ από τη Θεσσαλονίκη στο...

Γραμματεία Online

Είσοδος χρηστών

Υπενθύμιση κωδικού

Λίστα Επικοινωνίας

Social media

Media gallery από το Livemedia.gr

16o Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο
Τα video και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμα από το "16o Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο", 25-27 Μαΐου 2017, στο Makedonia Palace στην Αθήνα.
6o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών
Το 6o Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δείτε τα video και τις φωτογραφίες από το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε 12-13 Μαΐου 2017, Hilton, Αθήνα.
2o Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη
Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη Κλινική Πράξη πραγματοποιήθηκε στις 4-6.5.2017 στο Hilton στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες και τα video είναι διαθέσιμα.
1st One-day Course in Interventional Pulmonology EBUS-TBNA: Exploring the Mediastinum
Οι φωτογραφίες και τα video του συνεδρίου είναι διαθέσιμα για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2017, στο αμφιθέατρο ΒΕΡΓΙΝΑ του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.